Raabkarcher

E-MAGAZINE

Naast het jaarlijkse print magazine van Raab Karcher wordt het magazine dit jaar ook in een E-Magazine uitgebracht! Dit betekent voor de adverteerders een extra gelegenheid om zich zichtbaar te maken. Online adverteren heeft een hoge conversie en biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de vele technieken die internet mogelijk maakt. Hieronder een aantal voorbeelden van online adverteren. Heb je ideeën nodig of hulp voor de realisatie en optimalisatie van de commerciële uiting? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Wim Marckelbach
Sales & Marketing Director
 
wmarckelbach@fmm.tv
+31 6 53 82 44 06
 
NEEM CONTACT MET ONS OP

BEDRIJFSVIDEO / PRODUCTVIDEO

Een bedrijfsvideo of productvideo is de manier om je bedrijf of product op een professionele manier te laten zien. Wij bedenken samen met jou op welke manier je het beste je bedrijf of product kan laten zien.  De bedrijfs- / productvideo kan worden voorzien van rechtenvrije muziek en pakkende teksten die de boodschap ondersteunen en een call to action kunnen stimuleren. De bedrijfs- / productvideo is voorzien van mouse-over audio. Op het moment dat de kijker met de muis over de video gaat zal de audio in de bedrijfs- / productvideo worden geactiveerd. De bedrijfs- / productvideo is clickable en te koppelen aan iedere gewenste webpagina. Optioneel kan een professionele voiceover je boodschap nog versterken!

Aanleverspecificaties:
Minimaal 720P | voorkeur 1080P
MP4 of MOV
Duur maximaal 3 minuten
1080P: 1920px X  625px | 720P: 1280px X  417px (720P)

Voorbeeld:

VIDEO ADVERTORIAL

Een ideale manier om sfeer en beleving van je product te laten zien is door middel van een video advertorial. In een korte video laat je in maximaal 30 seconden zien waarom jouw product de juiste keuze is voor de consument. De video advertorial kan worden voorzien van rechtenvrije muziek en pakkende teksten die de boodschap ondersteunen en een call to action kunnen stimuleren. De video advertorial is voorzien van mouse-over audio. Op het moment dat de kijker met de muis over de video gaat zal de audio in de video advertorial worden geactiveerd. De video advertorial is clickable en te koppelen aan iedere gewenste webpagina. Optioneel kan een professionele voiceover je boodschap nog versterken!

Aanleverspecificaties:
Minimaal 720P | voorkeur 1080P
MP4 of MOV
Duur maximaal 20 seconden
1080P: 1920px X  625px | 720P: 1280px X  417px (720P)

Voorbeeld:

MOVING STILL ADVERTORIAL

Een serie gemonteerde foto's van je product of dienst worden gemonteerd tot een video. De moving still advertorial kan worden voorzien van rechtenvrije muziek en pakkende teksten die de boodschap ondersteunen en een call to action kunnen stimuleren. De moving still advertorial is voorzien van mouse-over audio. Op het moment dat de kijker met de muis over de video gaat zal de audio in demoving still advertorial worden geactiveerd. De moving still advertorial is clickable en te koppelen aan iedere gewenste webpagina. Optioneel kan een professionele voiceover je boodschap nog versterken!

Aanleverspecificaties:
Minimaal 720P | voorkeur 1080P
MP4 of MOV
Duur maximaal 20 seconden
1080P: 1920px X  625px | 720P: 1280px X  417px (720P)

Voorbeeld:

BANNER ADVERTORIAL

Uw advertentie wordt opgemaakt in uw huisstijl voorzien van een boodschap ondersteunende foto. De banner advertorial is clickable en te koppelen aan iedere gewenste webpagina. De banner advertorial kan horizontaal als verticaal worden geplaatst.

Aanleverspecificaties:
Hoge resolutie JPEG of PNG
1920px X  625px

Voorbeeld:

UPLOADEN BESTANDEN

Door op onderstaande button te klikken kun je foto-, video- of andere materialen voor het maken van een advertorial naar ons opsturen voor plaatsing in het Raab Karcher E-Magazine. Kijk voor de aanleverspecificaties bij de verschillende advertorials.

Heb je assistentie nodig? Geen probleem! Bel naar 088-654 00 00.
 
UPLOADEN BESTANDEN

AANLEVERSPECIFICATIES

Voor de uitgebreide aanleverspecificaties van het video-, foto-, of overig grafisch materiaal klik je op onderstaande button.

Heb je vragen of assistentie nodig? Geen probleem! Bel naar 088-654 00 00.
 
DOWNLOAD IN PDF