expertises

EXPERTISES

Onze dienstverlening richt zich op online communicatie in de breedste zin van het woord. Van concept tot realisatie van concept, online campagne, live-registratie van een event, videoproductie en distributie.

LIVE STREAMING

LIVE streaming is de gemakkelijkste manier om jouw event, seminar of congres (live) uit te zenden en een groot publiek te bereiken. Dit kan in een open internetomgeving, bijvoorbeeld YouTube of Facebook of beiden (Multi Platform), maar je kunt je ook richten op een beperkte (doel)groep belangstellenden in een gesloten omgeving, zoals intranet. Live streaming biedt volop kansen om betrokkenheid, kennisoverdracht, beleving en sociale interactie te genereren.

Op elke locatie, buiten of binnen, in een studio, met onze mobiele regie hebben wij de nieuwste technieken in huis.

WEBINAR

Een webinar is een effectieve, efficiënte manier om te communiceren met verschillende doelgroepen. Denk aan interne communicatie, content/kennis marketing, e-learning, product lancering, bereik van je (potentiële) doelgroep, e.d..

Tijd en (reis)kosten worden bespaard en een kwalitatief bereik en communicatie gegenereerd!

 

EVENT REGISTRATIE

Registreer jouw evenement, congres, vergadering, relatiedag of concert op een effectieve manier. Een productie waar de energie, beleving en plezier vanaf spat!

Bepaal samen met ons je (strategisch) communicatieplan; voor, tijdens (live-streaming) of achteraf zijn de opnames effectief te gebruiken in communicatie naar je verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld een promo, in nieuwsbrieven, evenementen- of gewoon een after movie. We denken graag met je mee en zorgen dat de kernboodschap aan de juiste personen wordt overgebracht!

BEDRIJFS- & PRODUCTVIDEO

Snel en doelgericht je bedrijf aan het grote publiek presenteren doe je met een bedrijfsvideo. Of het nu is voor gebruik op het internet, social media, instore of op een beurs, een video geeft een goede indruk van het product, dienstverlening en bedrijf.
Een bedrijfsvideo laat op een prettige, korte en bondige manier zien wat de bedrijfsactiviteiten zijn, hoe en waar je gevestigd bent. Handig om (potentiële) relaties, medewerkers of andere geïnteresseerden kennis te laten maken met je organisatie.

INSTRUCTIE VIDEO

Stap voor stap laten zien hoe een apparaat/dienst op een veilige en correcte manier werkt. Na elke stap kan de vraag worden gesteld of de uitleg duidelijk is geweest en de werkzaamheden zijn gelukt. Deze stap kan de kijker naar wens opnieuw afspelen. Extra ‘popups’ toevoegen met uitleg is mogelijk.

Deze instructie is perfect te koppelen aan een advies/fout/klacht/opdracht, eventueel met codes. Hierdoor zal de serviceafdeling aanzienlijk ontlast worden, en beter, de klanttevredenheid verbeterd worden!

DRONE

Beelden geschoten vanuit de lucht als extra “catcher” in je video? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn de beelden vanuit de lucht spectaculair om je doelgroep te prikkelen vanaf de eerste seconde.
Er zijn ontelbare mogelijkheden van onze droneservice. Wij nodigen je uit om samen met ons deze nieuwe wereld te ontdekken en te delen met de rest van de wereld!

ANIMATIE

Animaties zijn er in vele soorten en maten en kun je inzetten ter promotie of om uit te leggen hoe een product of dienst precies werkt. Op een eenvoudige, maar creatieve wijze kun je lastige, complexe producten/diensten uitleggen.
We adviseren je graag bij het kiezen van de juiste balans, invulling, vormgeving die aansluit bij je huisstijl en audio (voice-over, ondersteunende muziek, geluidseffecten), eventueel aangevuld met interactiviteit.

E-MAGAZINE & PRINT

Het digitale magazine (e-magazine) wordt samen met jou vormgegeven, voorzien van video’s, foto’s, koppelingen naar (social) media als bijvoorbeeld Facebook, Instagram, e-mail, etc,
Het magazine kan makkelijk worden aangepast en gaat leven door een brede interactiviteit toe te voegen en onderwerpen periodiek te kunnen updaten. Dit geeft de lezer een betere beleving en betrokkenheid bij je merk.
Ook kan een lezer het eigen ‘e-magazine’ samenstellen met de content naar interesse. Dit gepersonaliseerde e-magazine kan de lezer ontvangen en/of versturen in digitale dan wel in print vorm (eventueel inclusief relevante advertenties).
We adviseren je graag over de mogelijkheden die er zijn.

ONLINE STRATEGIE

Een online (video)strategie die jouw bedrijf in het digitale landschap het portfolio aan mogelijkheden kan laten benutten met als doel de traffic te verhogen.
In onze online ‘Multi-Channel’ benadering is video een integraal onderdeel in je marketing mix om een prominente digitale positie binnen je marktsegment te creëeren.
Heel simpel omdat we daar in geloven en video zich heeft bewezen.
Denk aan content, persona’s, platforms, social media strategie, metrics and tracking met de doelstellingen en budgetten!
Wij begeleiden en adviseren je graag om jouw online doelstellingen te realiseren… en daarmee voor jouw organisatie een prominente digitale positie te verkrijgen.

CONCEPTEN

Wij houden van verhalen vertellen. Verhalen geven ons de kans om het imago zo dicht mogelijk bij de gewenste identiteit te brengen. 'Video concepting' laat je nadenken over de boodschap van video en de manier van communiceren. Met de inzet van video kan de doelgroep puur ervaren waar jij voor staat. Zo krijgt het bedrijf, product of dienst een gezicht.

Een ieder bedrijf, product of dienst, sexy of niet, bevat een goed creatief verhaal, die de kijker motiveren tot actie… Full Motion Media.. ‘The Passionate Storytellers’.