beursvideo

U BENT BEURSORGANISATOR

Een goed bezochte beurs is voor de organisatie en bezoekers vaak niet meer dan een mooie herinnering. Video kan hieraan een goede bijdrage leveren. Naast een goede herinnering kan video bijdragen aan het professionaliseren van de communicatie voorafgaand aan de beurs en tijdens de beurs. Bij een meerdaagse beurs kan dit potentiële beursbezoekers over de streep trekken om de beurs te gaan bezoeken.

Met de beurscompilatie video maken wij een verslag van de sfeer en activiteiten die op de beursdag hebben plaatsgevonden. Deze compilatie monteren wij op locatie dus u heeft de video aan het einde van de beursdag ter beschikking voor bijvoorbeeld promotie doeleinden.

Met onze LIVE stream oplossing kunnen wij met meerdere camera's uitzendingen van de Webinars of Workshops verzorgen. Deze kunt u uitzenden op de social media kanalen van de beurs of via de website. Na uitzending zijn deze opnames beschikbaar om bijvoorbeeld op de website of een social media kanaal van de spreker te plaatsen.

Tijdens de beurs is het mogelijk om voor een standhouder een beursvideo te maken. Deze video geeft een goede weergaven van de stand en de dienstverlening of product weer. Door middel van een interview worden deze beelden ondersteund en toegelicht.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om voorafgaand aan de beurs tijdens de beurs video in zetten als communicatiemiddel.

PRODUCTEN BEURSORGANISATOR

  Promo | meer informatie
  Beurscompilatie | meer informatie
  Beurs TV / Tafelgesprek | meer informatie
  LIVE stream seminars / workshopsmeer informatie
  Inrichting media kanaal (YT, Vimeo, Facebook) | meer informatie

  Selecteer de producten waar u informatie over wilt ontvangen.

  U BENT STANDHOUDER

  Als standhouder is het zaak om u tussen alle overige standhouders te onderscheiden. U wilt immers gezien worden en zoveel mogelijk mensen in uw stand om toekomstig business te genereren. Video kan daar op verschillende manieren aan bijdragen. Heeft u al eens nagedacht om een video-uitnodiging voor de beurs te sturen naar uw volgers op social media? Uiteraard kunnen wij op het gebied van video meer voor u betekenen. Wij kunnen uw product of dienstverlening op een professionele manier in beeld brengen. Met deze videoproductie kunt u uw stand verreiken door deze op een TV scherm in uw stand te tonen.

  Met onze beursvideo maken wij een verslag van uw deelname aan de beurs. Wij laten uw stand zien en brengen uw dienstverlening of product op een passende manier in beeld. Door middel van een interview met u of één van uw collega's worden de beelden met informatie ondersteund en toegelicht. Deze video is binnen 24 uur na opname beschikbaar en kunt u daar waar u wilt verspreiden onder uw klanten of plaatsen op uw social media kanalen.

  Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om voorafgaand aan de beurs tijdens de beurs video in zetten als communicatiemiddel.

  Beursorganisatie
  BEURS COMPILATIEVIDEO

  Tijdens de beurs wordt een sfeerimpressie gemaakt van de op de beurs aanwezige standhouders en activiteiten. Er worden interviews gehouden met bezoekers en standhouders waarin hun mening en bevindingen worden gevraagd over de beurs.

  Lengte: maximaal 3 minuten
  Stijl: Feel good sfeer impressie
  Videoformat: HD1080P / 4K
  Montage: onsite
  Oplevering: einde beursdag
  Kosten: 

  Standhouder
  BEURSVIDEO

  Op de beurs worden de diensten en producten van een standhouder op een duidelijke manier in beeld gebracht. Door middel van een interview kan de standhouder een toelichting geven op de diensten of producten die tijdens de beurs worden aangeboden. Na de montage wordt de video beschikbaar gesteld voor plaatsing op een door de standhouder te bepalen website of social media kanalen.

  Lengte: maximaal 3 minuten
  Stijl: Feel good sfeer informatief
  Videoformat: HD1080P / 4K
  Montage: achteraf
  Oplevering: binnen 24 uur na opname
  Kosten: 

  Beursorganisatie / standhouder
  LIVE STREAM SEMINARS / WORKSHOPS

  Tijdens een seminar of workshop wordt waardevolle informatie gedeeld met de aanwezige geïnteresseerden. Informatie die voor een veel grotere doelgroep van belang kan zijn. Door middel van een meercamera registratie wordt seminar / workshop LIVE uitgezonden op een nader te bepalen platform.  De LIVE uitzending wordt tevens opgenomen en voor uitzending beschikbaar gesteld om op die manier een grotere doelgroep te bereiken. Naast de sprekers worden ook de grafische presentaties en eventuele ondersteunende video's getoond in de uitzending zodat deze goed zichtbaar zijn. De registratie van de seminar / workshops worden voorzien van een grafische leader en voorzien van namen van de sprekers en het bedrijf waar zij voor werken (lower third).

  Lengte: Duur van webinar / workshop
  Stijl: Live registratie
  Videoformat: HD1080P / 4K
  Montage: Meer camera live geschakeld
  Oplevering: einde opname
  Kosten: 

  Beursorganisatie / Standhouder
  TAFELGESPREK (BEURS TV)

  Op de beurs wordt een kleine set opgebouwd waar gasten kunnen worden ontvangen. Een gastheer / gastdame ontvangt beursbezoekers, standhouder en afgevaardigden van de beursorganisatie. Dit tafelgesprek wordt LIVE uitgezonden op de website van de beursorganisatie en eventueel op andere nader te bepalen platformen. Tijdens de tafelgesprekken kunnen standhouders toelichting geven op hun dienstverlening en/of product en vertellen zij waarom zijn hebben gekozen voor deelname aan de beurs, kan een update van de beurs worden gegeven en kunnen bezoekers vertellen wat zij van de beurs vinden en welke producten en/of diensten hun het meeste in het oog zijn gesprongen. Het Tafelgesprek zal op vast tijden worden uitgezonden in een nader te bepalen frequentie.

  Lengte: maximaal 15 minuten
  Stijl: Feel good sfeer informatief
  Videoformat: HD1080P / 4K
  Montage: meercamera Live geschakeld
  Oplevering: beschikbaar na opname
  Kosten: 

  Beursorganisatie
  PROMO VOLGENDE EDITIE

  Van de gemaakte opnames, beurs compilatievideo, LIVE registratie seminars / workshops en beursvideo worden beelden gebruikt om  een promo te maken voor een volgende editie. Er kunnen een aantal promo's worden gemaakt van het bestaande materiaal. Bijvoorbeeld: 4 weken voor aanvang van de beurs wekelijks een promo op de social media kanalen waarbij er wordt afgeteld naar de aanvangsdatum van de beurs.

  Lengte: maximaal 30 seconden
  Stijl: Feel good informatief
  Videoformat: HD1080P / 4K
  Montage: achteraf
  Oplevering: 2 weken na de beurs
  Kosten: